banner-3

Kampanija baigėsi! 5000€ už traškučio nuotrauką?

 
 

Kampanija baigėsi! 5000€ už traškučio nuotrauką?


04.03.2019

Vartotojų kampanijos „Cheetos Museum“ taisyklės

  1. Vartotojų kampanija „Cheetos Museum“ yra Lietuvoje vykdoma kampanija, kurią organizuoja „Cheetos“ traškučių platintojas Lietuvoje – UAB „Lithuanian Snacks“(toliau, „kampanijos organizatorius“), įmonės kodas 111562753, Panerių g. 37, LT-03209, Vilnius. Kampaniją organizuoja UAB „Sorbum LT“, įmonės kodas 125767647, J. Jasinskio g. 16G, LT-03163 Vilnius.

  2. Kampanijos teritorija – visos Lietuvos Respublikos teritorijoje esančios parduotuvės, kuriose yra parduodami kampanijos produktai.

  3. Kampanijoje gali dalyvauti įvairaus amžiaus Lietuvos gyventojai.

  4. Kampanija vyks nuo 2019 m. kovo 4 iki gegužės 27 d.

  5. Kampanijoje dalyvauja visi Lietuvos Respublikos parduotuvėse parduodami „Cheetos Crunchos“ produktai:

Sūrio ir kumpio skonio kukurūzų traškučiai „Cheetos“, 165 g (EAN: 5900259099181).

Saldžiųjų paprikų skonio kukurūzų traškučiai „Cheetos“, 165 g (EAN: 5900259099129).

 

  1. Mažmeninėje prekyboje parduodamų ir kampanijoje dalyvaujančių produktų kiekis nėra ribotas. Atsižvelgiama į pagrįstą paklausą.

  2. Kampanijos principas

    1. Dalyvavimo sąlygos

      1. Norėdami dalyvauti, vartotojai turi parduotuvėje pirkti „Cheetos Crunchos“ produktą, savo duomenis užregistruoti www.cheetos.lt interneto svetainėje, pridėti nuotrauką su įdomios formos „Cheetos Crunchos“ kukurūzų traškučiu ir užpildyti nuotraukos aprašymo laukelį.

      2. Dalyvis elektroniniu paštu gaus patvirtinimą, kad nuotrauka priimta į peržiūrą. Patvirtinta nuotrauka bus patalpinta www.cheetos.lt interneto svetainėje, o dalyvis el. paštu gaus naują patvirtinimą dėl įkeltos nuotraukos.

      3. Organizatorius turi teisę nedelsdamas pašalinti apdorotą nuotrauką.

 

lama

Lama

merihobu

Jūrų arkliukas

vabadus

JAV Laisvės statula

 

Nuotraukos turi būti neapdorotos, fonas - neutralus, nuotraukos be jokių priedų ir aksesuarų. Dalyvis privalo išsaugoti nufotografuotą kukurūzų traškutį, kad prizo laimėjimo atveju galėtų įrodyti, kad būtent šis traškutis yra nufotografuotas, ir kad jis įsigijo kampanijos produktą.

7.2 Balsavimo sąlygos

7.2.1 Kampanijos metu organizuojami 7 (septyni) balsavimo turai, iš kurių paskutinis yra galutinis balsavimas. Vienas balsavimo turas trunka dvi savaites. Galutinis balsavimo turas trunka savaitę. Vieno balsavimo metu vertintojas iš vieno (1) įrenginio už pasirinktą nuotrauką gali balsuoti vieną kartą. Prasidėjus naujam balsavimo turui balsavimo procesas kartojamas.

7.2.2 Galutinis balsavimas trunka vieną (1) savaitę, kurios metu galima įvertinti ankstesnių balsavimo turų geriausias nuotraukas.

7.2.3 Galutinėje galerijoje yra septynios nuotraukos iš ankstesnių balsavimo turų, kurios varžosi dėl pagrindinio prizo. Septintą nuotrauką parenka kampanijos organizatoriai. Parinkta nuotrauka pažymima ženklu „Chesterio mėgstamiausioji“. Laimėtojas renkamas ir balsavimas trunka vieną savaitę. Galutinis balsavimo laikotarpis: nuo 2019 m. gegužės 28 d. iki birželio 3 d.

7.2.4 Balsuoti gali visi www.cheetos.lt interneto svetainėje apsilankę asmenys. Balsavimas yra anoniminis.

7.2.5 Vieno balsavimo turo metu iš vieno įrenginio už vieną nuotrauką galima balsuoti tik vieną kartą.

  1. Vienas dalyvis (tas pats telefono numeris), gali pridėti kelias nuotraukas, jeigu kampanijos produktai buvo pirkti kelis kartus ir kukurūzų traškučių „Cheetos Crunchos“ pakuotėje buvo rastas įdomios formos traškutis.

 

  1. Prizinis fondas
    Prizinio fondo vertė yra 8 622 eurai.

 

9.1 Pagrindinis prizas

    1. Pagrindinis „Cheetos Crunchos“ prizas yra 5 000 eurų.

    2. Pagrindinio prizo lošimas vyks 2019-06-04, 12.00 val. Pagrindinis prizas tenka dalyviui, kuris finalinio balsavimo metu surenka daugiausia balsų.

    1. Tarpiniai prizai

      1. Kampanijos metu tarpiniuose balsavimo turuose už populiariausias nuotraukas šeši dalyviai gali laimėti po 500 eurų ir 30 (trisdešimt) dėžių su „Cheetos Crunchos“ produktais (vienoje dėžėje yra 10 pakuočių sūrio ir kumpio skonio ir 10 pakuočių saldžiųjų paprikų skonio „Cheetos“ kukurūzų traškučių). Bendroji tarpinių prizų vertė yra 3 622 eurai.

      2. Tarpiniai prizai lošiami kas dvi savaites.

      3. Pirmas tarpinių prizų lošimas vyks kovo 18 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų nuo 2019 m. vasario 4 d. iki kovo 17 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

      4. Antrasis tarpinių prizų lošimas vyks balandžio 1 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų 2019 m. kovo 18-31 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

      5. Trečiasis tarpinių prizų lošimas vyks balandžio 15 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų 2019 m. balandžio 1-14 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

      6. Ketvirtasis tarpinių prizų lošimas vyks balandžio 29 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų 2019 m. balandžio 15-28 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

      7. Penktasis tarpinių prizų lošimas vyks gegužės 13 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų nuo 2019 m. balandžio 29 d. iki gegužės 12 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

      8. Šeštasis tarpinių prizų lošimas vyks gegužės 28 d. 12.00 val., kurio metu bus lošiama 500 eurų už populiariausią minėto laikotarpio nuotrauką ir penkios dėžės naujų „Cheetos Crunchos“ produktų (sūrio ir kumpio skonio ir saldžiųjų paprikų skonio „Crunchos Cheetos“ kukurūzų traškučių). Kukurūzų traškučių dėžės lošiamos tarp visų 2019 m. gegužės 13-27 d. nuotraukas atsiuntusių loterijos dalyvių.

  1. Dalyvių registraciją kampanijoje ir apdovanojimų lošimą užtikrina kampanijos organizatoriaus įgaliotasis atstovas UAB „Sorbum LT“, kuris taip pat susisiekia su nugalėtojais.

 

  1. Kampanijos metu dalyvio pateikti asmens duomenys yra apsaugoti; UAB „Lithuanian Snacks“ tvarko juos laikydamasi Lietuvos Respublikos įstatymų ir kampanijos vykdymo tikslais.

  2. Kampanijos dalyvis duoda UAB „Lithuanian Snacks“sutikimą tvarkyti pateiktus duomenis šiais tikslais:

  • parengti santrauką apie kampanijos rezultatus;

  • perduoti informaciją UAB „Lithuanian Snacks“bendradarbiavimo partneriams;

  • išaiškinti loterijos laimėtojus ir juos informuoti;

  • skelbti laimėtojo vardą ir pavardę kampanijos interneto svetainėje.

  1. Kampanijos dalyviai turi teisę gauti papildomą informaciją apie UAB „Lithuanian Snacks“tvarkomus asmens duomenis. Norėdami gauti informaciją, rašykite adresu: infoLT@pepsico.com

  2. Asmens duomenų valdytojas yra UAB „Lithuanian Snacks“įmonės kodas:111562753, Panerių g. 37, LT-03209, Vilnius, infoLT@pepsico.com

  3. Surinkti duomenys yra saugomi vieną (1) mėnesį nuo kampanijos pabaigos datos arba iki 2019-06-24.

  4. Laimėtojai skelbiami ne vėliau nei 9.2 punkte nurodytų datų darbo dienos pabaigos interneto svetainėje www.lays.lt.Pagrindinio prizo laimėtojas bus paskelbtas trečios darbo dienos pabaigoje, ne vėliau kaip 2019-06-07.

  5. Laimėtojų vardai ir pavardės interneto svetainėje bus prieinami 2 (dvi) savaites pasibaigus kampanijai, t.y. iki 2019-06-17.

  6. Su laimėtoju susisieks UAB „Sorbum LT“atstovas registracijos formoje nurodytu el. pašto adresu arba telefonu ir susitars dėl prizo perdavimo laiko.

  7. Laimėtą prizą galima atsiimti UAB „Sorbum LT“, biure (J. Jasinskio g. 16G, LT-03163 Vilnius.). Norėdamas atsiimti prizą, laimėtojas privalo pateikti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (pasą, asmens tapatybės kortelę, vairuotojo pažymėjimą) ir nuotraukoje esantį kukurūzų traškutį.

19.1 Piniginis prizas pervedamas į laimėtojo atsiskaitomąją sąskaitą.

 

    1. Jeigu laimėtojas nepateikia asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, nuotraukoje parodyto kukurūzų traškučio arba jeigu dokumentuose nurodyti duomenys skiriasi nuo registracijos formoje nurodytų, laimėtojas neturi teisės gauti prizo.

    2. Jeigu laimėtojas yra nepilnametis, prizą gali atsiimti jo atstovas pagal įstatymą, pateikdamas laimėtojo ir savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (pasą, asmens tapatybės kortelę, vairuotojo pažymėjimą) ir nuotraukoje pavaizduotą kukurūzų traškutį.

    3. Prizas įteikiamas su sąlyga, kad bus pateiktas „Cheetos Crunchos“ kukurūzų traškutis. Jeigu pagrindinio prizo lošime „Cheetos Crunchos“ kukurūzų traškutis nepateikiamas arba smarkiai skiriasi nuo pavaizduoto nuotraukoje, kampanijos organizatorius turi teisę neišduoti prizo.

  1. Perduodant prizą, laimėtojas ir kampanijos organizatoriaus įgaliotasis atstovas UAB „Sorbum LT“, pasirašo prizo perdavimo-priėmimo aktą. Po akto pasirašymo laimėtojas neturi teisės kampanijos organizatoriams pareikšti reikalavimų arba skundų.

  2. Su prizo atsiėmimu susijusios papildomos išlaidos, kurioms netaikomos šios taisyklės (pavyzdžiui, transporto ar skambinimo išlaidos), laimėtojui nekompensuojamos.

  3. Neperduotas laimėtojui arba neatsiimtas laimėtojo prizas lošiamas iš naujo. Jeigu su prizo laimėtoju nepasiseka susisiekti per 5 darbo dienas, bus renkamas naujas laimėtojas.

  4. Nepiniginiai prizai į pinigus nekeičiami.

  5. Kampanijos organizatorius neatsako, jeigu kampanijos dalyviai nesilaiko šių taisyklių.

  6. Kampanijos organizatorius neatsako, jeigu kampanijos dalyvis pašalinamas iš kampanijos, jeigu prizas neperduodamas dėl kampanijos taisyklių nesilaikymo, jeigu kampanijos dalyvio pateikti duomenys yra klaidingi arba netikslūs, arba jeigu su dalyviu nepasiseka susisiekti dėl nuo organizatorių nepriklausančių priežasčių.

  7. Pasireiškus nenugalimos jėgos aplinkybei, kampanijos organizatorius turi teisę kampaniją nutraukti vienašališkai. Tokiu atveju kampanijos organizatorius privalo informuoti Lietuvos vartotojų tarnybą ir per žiniasklaidą perduoti informaciją apie kampanijos sustabdymą.

  8. Visos su kampanijos organizavimu ir (arba) vykdymu susijusios pretenzijos ir skundai turi būti pateikti raštu iki 2019 m. kovo 5 d. organizatoriui UAB „Lithuanian Snacks“ adresu Panerių g. 37, LT-03209 Vilnius, arba el.paštu infoLT@pepsico.com , su raktažodžiu „Cheetos Crunchos“ prizų lošimas“, pridedant pagrįstą skundą bei skunde nurodytus dokumentus arba jų kopijas.

    1. Vėliau nei 2019-06-05 pateikti skundai nenagrinėjami.

    2. Kampanijos organizatorius į pateiktą skundą atsako raštu per penkiolika dienų nuo jo gavimo. Jeigu kampanijos organizatorius mano, kad skundas yra pagrįstas, jis skundo pareiškėją informuoja apie skundo patenkinimo eigą ir datą. Jei skundo pateikėjas yra nepatenkintas gautu atsakymu, jis turi teisę įstatymo nustatyta tvarka ginti savo teises ir interesus.

    3. Skundo pateikimo data yra laikoma jo išsiuntimo data.

    4. Skunde būtina nurodyti loterijos dalyvio vardą, pavardę ir pilną gyvenamosios vietos adresą.

 

  1. Šiose taisyklėse yra nurodytos kampanijos organizatoriaus, jo atstovų ir dalyvių teisės bei pareigos.

  2. Kampanijos organizatorius ir jo įgaliotieji atstovai įspėja, kad reklaminėje medžiagoje pateikta informacija yra informacinio pobūdžio.

  3. Kampanijos organizatorius ir jo įgaliotieji atstovai tvarko duomenis pagal Europos asmens duomenų apsaugos reglamento nuostatas.

Daugiau informacijos: https://pepsicoprivacypolicy.com/lt?domain=pepsico.lt